Golden Spirit

Det händer saker på hästfronten här på gården! Det har blivit -2 +1 än så länge i år och trots detta har jag ändå en häst mer än jag hade tänkt mig.. 

Det började med att Lyrik flyttade. Efter att han varit lite småhalt från och till under hösten bestämde vi att det kanske va dags för honom att flytta. Sen gick det undan! Samma dags som vi diskuterat hans framtid hittade Eva en ny fodervärd och en vecka senare flyttade han! Sen va det Yassmiras tur. En puss på nosen och tanken ”för att du aldrig mer ska behöva ha ont” blev det innan hon försvann. Det gjorde ont men det var för hennes skull.Sen kom en ny! Kommer ni ihåg att jag skrivit att det inland känns som att man blir vald av en häst? Han har också en lite trasslig historia men han valde mig och efter lite förhandlande med säljaren blev han min! Det är med skräckblandad förtjusning jag ser på min nya häst. Han skulle kunna bli precis allt jag vill ha om jag lyckas ge honom precis det han behöver.. Välkommen hem Golden Spirit! 

Annonser

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Hästarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s