Tredje veckan!

Det har hänt så mycket att jag knappt vet var jag ska börja… Men vi började veckan med att kasta vatten på Sam! Han hade blivit nominerad till ice bucket challenge (eller hur det nu stavas..) och vi fick alla hjälpa till!
IceIce2

Kul start på veckan! Haha!

I måndags red vi lite mer om jag inte mins fel.. och lekte med 45 footslinorna! Sen fokuserade vi på Liberty under tisdagen och onsdagen samt torsdag och freda förmiddag. På eftermiddagarna torsdag och fredag började vi lie med Finesse!
Liberty monkey riding 2 Tardy 9Monkey riding Sandra Tardy 10Simuleringar Tardy 8
Jag lyckades såklart knäcka till handleden när jag låg i min säng och skrattade (gör inte det, kan vara farligt!) men det hindrade inte mig från att vara med (det förklarar däremot bandaget..)

Jag vet seriöst inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Det är för mycket men en sak är säker i alla fall. Jag älskar den här gruppen och det känns hemskt att det bara är en vecka kvar!
Fast track 3

Igår hade de öppet hus på Birkenhof där vi är. Vi från Fast Tracken fick hjälpa till och leka/rida i demos och i gruppuppvisningar osv. Jag var med i grupperna! Jag stal några bilder från det också…
Frida och Hekla 4
Isabella Elisabeth
Hekla

Det var allt min lilla virriga hjärna kunde åstadkomma idag.. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, om en vecka är jag tillbaka!

Annonser

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fast track 2014 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s