Andra veckan

Vi har ridit och ridit och ridit och min stackars lilla rumpa gör så ont för att den är så ovan vid Tardis westernsadel! Precis som jag skrev i början av veckan har vi varit noga med att grunderna ska sitta väldigt väl. Vi har jobbat en del med patterns också. Vi har fokuserat mest på Bow-tie, 8:or, volter och att följa spåret. I slutet av veckan började vi dock rida med två sticks! Det där med westernsadel är inte så dumt trots allt för det är väldigt lätt att ha tyglarna på ett bra ställe när man inte håller i dem!

I slutet av veckan galopperade jag runt på Tardi och gjorde enkla byten med en stick i varje hand och tyglarna hängande över sadelhornet. Ganska najs känsla alltså!

Jag gillar Tardi mer och mer! Det känns som att hon börjar vara min häst på riktigt nu. Min lilla partner. ❤
Tardy 6
sadling Tardy 3 Tardy 4 Tardy 5' Tardy 7 Tardy1 Tardy8 Yvonne 45 linor Frida och Hekla 2 Frida och HeklaTardy 2 Frida och Sam
Frida och Sam 2 Isabella och sam Julia Ralf demo Ramona Sadlar

ps. Vill ni se fler bilder från kursen så gilla fb-sidan: Booking Office Parelli Instruktor Ralf Heil

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fast track 2014 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s