Idag börjar resan!

I eftermiddag påbörjar jag min resa ner till Tyskland för att gå en kurs som heter Fast Track! Klarar jag denna kurs (och tar Level 4) kan jag äntligen gå vidare och utbilda mig till parelli instruktör sen. Så klarar jag kursen har jag typ kommit halvvägs! Håll tummarna! Jag har ingen koll på allting men det är bra för då finns det massa plats för positiva överraskningar!

Jag kommer försöka blogga om den här resan och kursen här i den mån jag har möjlighet. Hoppas ni vill följa med på den resan!

DSC_0483

Mina mål med kursen är i första hand att:

  • Bli en erfarenhet rikare
  • Ha roligt!
  • Lära mig så mycket jag kan av både instruktörerna och min hyr-häst
  • Inspireras!

DSC_0719

Samtidigt som jag försöker ladda inför kursen och få ordning på min stackars lilla halta Emilio håller jag även på att planera höstterminen! Jag försöker pussla ihop grupper och än så länge fungerar det ganska bra! Vill du ha mer info om det så kolla in hemsidan: http://www.edsjogard.se Jag hoppas även kunna planera in någon helgkurs för Tina Kolhammar ** Parelli instruktör (datum och förslag på upplägg finns på hemsidan, mer info kommer så fort vi planerat klart!)

Ha det toppen! Det tänkte jag försöka med 😉
DSC_0542

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fast track 2014, Fridas Parelliträning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idag börjar resan!

  1. Helena skriver:

    Ha så kul på kursen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s