Filmer på Zamira och Emilio

För några dagar sedan filmades jag och Zamira lite när vi lekte. Skulle ni vilja se? I så fall kan ni titta här:

Jag upplever att Zamira är ganska spänd i filmen. Hon är inte helt hundra som hon borde.. förrän vi börjar leka med tunnan. Då smyger bushästen fram och hon hittar på andra saker än jag tänkt mig 😉 Vi kan även tillägga att vi är i en inlärningsfas av halvhopp.. Det är bara tredje gången vi försöker!

När jag gjort i ordning den filmen kom jag att tänka på att jag faktiskt har tre filmer på Emilio från februari-mars i år. Det var lite övning inför auditions för att se vart vi var. Ju mer jag accepterar att det kanske aldrig kommer bli bättre än så desto mer vill jag ändå visa hur långt vi kom.. Så här är lite ihopklipp. Det är inte perfekt, det är snarare mer eller mindre bra men det kan vara det bästa vi någonsin får på film så därför vill jag ändå visa upp det, för att visa vilken fantastisk häst han är:

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fridas Parelliträning, Hästarna och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s