Bortskämd?

Nejdå, jag skämmer inte bort min stackars häst som ordinerats vila i sjukhage de närmsta tio dygnen.. Veterinären sa att ”eftersom han är så lugn kan han få en lite större hage, Max 10×20 meter ca” så här fixar vi hage med egen stor lösdrift så att han kan gå in om det regnar eller är för soligt, ordentligt med spån + en hel halmbal i lösdriften så att han alltid ska ha något att pilla med och hö i småmaskigt nät.

20140612-163922-59962409.jpg

Det är lite komiskt men det kvittar nästan vilken häst jag åker med, och vilken veterinär jag träffar, jag får ofta höra att jag har världens lugnaste och snällaste häst typ. Det stavas MYCKET TRÄNING OCH HÄSTPSYKOLOGI för den som undrar.. Jag är lite känd hos veterinärerna vid det här laget! Inte för att jag är där så ofta utan för har med mig konstig utrustning (repgrimma, egna linor och konstigt oranget spö) och snälla hästar som följer mig så otroligt bra! Tur att jag inte behöver åka så ofta iaf.. Men när jag inte varit där på ett helt år och kom tillbaka blev jag igenkänd på att jag hade min stick med mig! Haha!

20140612-165502-60902518.jpg

Annonser

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Hästarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s