förbereder inför Game Of Contact

Snart är det Game of contact igen utanför Halmstad och även i år ska jag delta med häst! Emilio är tyvärr inte i form och Zamira har kända ”fel” i sin mun som gör att jag inte riktigt vågar testa med henne… Men jag har ju massa hästar och näst på tur i utbildningsnivå (som är tillräckligt stor för mig) är Lyrik! Dessutom har Lyrik lite bettproblem som jag hoppas få hjälp med under kursen!

Problemet är att Lyrik går lektion 5-6 dagar i veckan så jag har ju nästan aldrig möjlighet att öva med honom.. Men idag skulle han inte gå lektion så idag red jag honom! Jag hade dessutom sån tur att Johanna var här så hon fotade oss!
DSC_0362Vi värmde upp från marken såklart
DSC_0370..och gjorde bett-isoleringarna.. Jag tog Sebbans träns för jag tänkte att det har ju rätt bett och borde passa men nosgrimman var för stor så det såg lite roligt ut.

DSC_0414 DSC_0412 DSC_0391 DSC_0386 DSC_0397 Vi jobbade med steg 1 och 2 i Game Of Contact vilket innebär att han inte ska se bettet som en broms och att han ska stretcha och det gick jättebra!

Sen kunde jag bara inte låta bli…
DSC_0470 DSC_0471 DSC_0472 DSC_0473
..att ta av tränset och rida lite Freestyle

DSC_0511DSC_0488  DSC_0530
Även Freestylen gick över förväntan och jag fick vår första halt från trav helt utan hjälp av halsringen! 🙂

Jag tror vi hade ungefär lika roligt båda två!
DSC_0542

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fridas Parelliträning, Hästarna och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s