Vad gör hästarna?

Ni kanske undrar vad hästarna gör nu när det är vinteruppehåll i ridskolan..? I så fall behöver ni inte vänta länge till!

Sebastian
Jag rider Sebban lite för att jag ska kunna träna mig själv på att rida ”dressyr”. På Sebastian kan jag träna på min egen sits och på det lite svårare sakerna som öppna, sluta och galoppombyten. Så genom att rida honom kan jag bli tryggare och tydligare för att sedan kunna utbilda de yngre hästarna!

Lyrik
Lyrik har vilat lite det senaste för han har varit lite halt.. Men annars har han och Kajsa lekt mycket on line!

Skatten
Eftersom pappa och Victor var ute och lekte med motorsågarna häromdagen och Skatten för tillfället är min enda körhäst(hm, ponny) har han fått jobba lite i skogen och än är vi inte klara! Igår fick vi hjälp av Johanna och Emanuel och vi hade riktigt trevligt!

Kattryn
Eftersom Kattryn fått diagnosen kissing spines får hon i nuläget inte ridas men hon tränas på från marken och hon blir faktiskt bättre och bättre! Hon är redan mycket rörligare och nu jobbar vi på att få henne att använda bakbenen mer.

Profit
Hanna och Profit tränar mest Liberty för tillfället och den kontakt de utvecklat är fantastisk!

Frid
Lilla Frid går mest i hagen och äter och växer 🙂 han är dock världens mysigaste häst! Älskar att bli kliad överallt!

Emilio
Ska sättas igång försiktigt nu och planen är att leka mycket at Liberty för att han ska få röra sig fritt. Han är en så fantastisk häst och det är en fröjd att leka med honom!

Zamira
Med Zamira tränar jag mest on line och lite freestyle. Hon är superpigg och lite tokig men det är alltid spännande att leka med henne!

Yassmira
Hanna har suttit på Yassmira ett par gånger och vi har haft sadel på henne och hängt på henne och hon blir verkligen tryggare och tryggare! Det är häftigt att se!

20140124-104300.jpg

20140124-104331.jpg

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Hästarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s