Lek at Liberty (i frihet)

Idag har jag och Hanna lekt med Emilio och Profit at Liberty (i frihet). Kajsa var också här och lekte On Line (med grimma och grimskaft) med Lyrik! När Kajsa hade lekt färdigt filmade hon mig och Emilio lite och när jag och Emilio lekt färdigt filmade jag Hanna och Profit också! Och ni kan få se filmen om ni vill!

Emilio har som många av er vet varit halt under en längre tid (närmare bestämt sedan i maj). I november blev han bättre så vi började leka och rida försiktigt igen men på nyårsafton var han åter halt. Nu är det så att vi har en bokad tid för veterinärbesök på tisdag och ironiskt nog är han nu mycket bättre! Jag kommer därför leka lite försiktigt med honom nu i helgen och sedan se vad veterinären säger på tisdag..

Detta gör dock att jag och Emilio inte lekt alls sedan nyårsafton och innan dess bara ett fåtal gånger i november och december. Vi har alltså inte varit helt igång sedan i maj. Trots detta följer han mig så fantastiskt bra! Såklart finns det mycket att utveckla mer men med tanke på hur lite vi kunnat leka på så länge är jag så otroligt stolt över honom!
JAG ÄLSKAR MIN HÄST!

Även Hanna och Profit visar prov på en mycket god relation! För det är ju det det handlar om.. För att kunna göra dessa saker med en häst helt lös i en stor hage krävs en relation -ett band mellan häst och människa- som är starkare än något grimskaft.

Om Frida Lundbäck

Hej! Jag heter Frida, är 25 år och fullkomligt hästtokig! Jag driver hästverksamheten här på Ed Sjögård. I denna blogg skriver jag om gården, djuren, träningen av hästarna, min egen träning och utveckling inom PNH och min mitt arbete här på gården! Kolla också hemsidan: www.edsjogard.se
Det här inlägget postades i Fridas Parelliträning, Hästarna och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s